Skip to main content

Hotell BH Mallorca Magaluf

Flere bilder

Fra:
5 595,-

Hotell BH Mallorca Magaluf (Hotellstandard: 4 stjerner)

Velkommen til BH Mallorca, et luksuriøst hotell som er helt nybygd. Dette er hotellet for deg som søker aktiviteter, festligheter og poolpartys av høysta klasse. Her bor du midt i handlingens sentrum med tre ulike bassengområder. Det største kalles Beach Club og her finnes det foruten om et stort basseng og solsenger, en bar med DJ og muligheter for massasje. Det andre bassengområdet rommer et lekkert badeland med adrenalinskapende vannsklier og en Aqualoop som er en 360-graders berg- og dalbane. Bare en kort gåtur fra hotellet ligger Magalufstranden, samt sentrum med det mest omtalte nattlivet. Hotellets fasiliteter inkluderer gratis WiFi på hele hotellområdet, spa, gym, flertallet av restauranter og barer. 

Rommene på BH Mallorca er for 5 personer og er store, lyse og moderne. Alle rom har utstyrt med gratis AC, safe, kjøleskap, hårføner samt en balkong. Dessuten finnes det gratis WiFi på hotellrommet. Rengjøring skjer hver dag, samt bytte av laken, håndklær osv 3 ganger i uken. 

Hotellet har to restauranter som serverer måltider, snacks og drikke. Det tilbys varierende buffet med pizza, pasta, hamburgere, kylling, baguetter og mye mer mat. Drikke som er inkludert er mineralvann, vann, juice, øl, vin og sangria. Etter forespørsel om spesialmat så kan hotellet ordne frem mat som for eksempel er fri for gluten/nøtter.

 

Hotellinformasjon

Avstand til strand400m
Avstand til bargata450m
Air conditioningInkludert
BassengJa
WiFiInkudert
Bar Ja
BalkongJa
GymJa
RestaurantJa
SafeAvgift

Måltider

All inckusive inkludert

  • Frokostbuffet (kl.09.00 - 11.00)
  • Lunsjbuffet (kl.13.00 - 15.00)
  • Middagsbuffet (kl.19.00 - 21.00)
  • 6 enheter med vin, øl eller sangria. Ubegrenset med vann og brus.

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedHotellOrd. prisFra pris
11 - 18 juni 2023Gøteborg/LandvetterHotell BH Mallorca Magaluf10 695,-9 695,-Bestill
  • Klarna logo
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • UC logo