Club B by BH Mallorca (Hotellstandard: 3+ stjerner)

Hotell Club B by BH Mallorca er et ungdomslig leilighetshotell med en livlig atmosfære. Hotell Club B by BH Mallorca gjennomførte under 2015 en renovering som omfattet samtlige 280 leiligheter og fasiliteter på hotellet. På hotellområdet finner dere et enormt vanndråpeformet basseng med solsenger, luksuriøse solsenger, et flott chill-out området og for den mer aktive finnes også en fotball og tennisbane.

Hotellet ligger i direkte kontakt med den verdenskjente nattklubben BCM – som ble kåret til femte beste nattklubben i verden i 2014.
Hotell Club B by BH Mallorca tilbyr leiligheter for 4 personer som er utstyrt med et kjøkken med kjøleskap, fryser, TV og stor balkong. Det er fint mulig å lage enklere måltider på rommet. Rommet har gratis air condition, samt tilgang til safe.

Det er muligheter for å legge til frokost eller All Inclusive. Inne på hotellet finnes det en buffet-restaurant som har noe for alle!

Samtlige gjester på BCM hotell har tilgang til et gratis daypass på BH Mallorca i uken. For å ta del i tilbudet kontakter man hotellpersonalet direkte ved ankomst.

Hotellinformasjon

Avstand til strand 450m
Avstand til bargata 400m
Balkong Ja
Air conditioning Inkludert
Basseng Ja
WiFi Inkludert
Bar Ja
Restaurant Ja
Safe Inkludert
Bemannet resepsjon 24/7 Ja
Heis Ja
TV Ja
Handikappanpassat Ja

Måltider

All Inclusive inkludert

  • Frokostbuffet (kl.09.00 - 11.00)
  • Lunsjbuffet (kl.13.00 - 15.00)
  • Middagsbuffet (kl.19.00 - 21.00)
  • Fri bar med vin, vann, øl, drinker och brus (11.00 - 20.00)
  • Alle reisende på BCM Hotel har tilgang til en gratis daypass på BH Mallorca per uke. For å dra nytte av tilbudet, vennligst kontakt hotellpersonalet ved ankomst.