Hotell Bilkay Alanya (Hotellstandard: 3 stjerner)

Velkommen til dette lille, kjente hotellet i hjertet av Alanya. Dette hotellet er tilpasset ungdom som verdsetter kombinasjonen av lavere og avslappet atmosfære på stranden. Hotellet er bare en kort kampanje fra havneområdet i Alanya med restauranter, barer og nattklubber. Hyggelig møblert mottak og et mindre og enklere bassengområde omgitt av grønne omgivelser med basseng, solsenger og parasoll.

Hotellet tilbyr 2 forskjellige romtyper. Dobbeltrom for 2-3 personer og større rom for opptil 4 personer. Enkelt innredet dobbeltrom i tradisjonell stil med dobbeltseng eller to separate senger og en nattbordstol som en ekstra seng. Familierommet består av to rom; ett med dobbeltseng og to enkeltsenger og den andre med tre enkeltsenger. Alle rommene har laminat eller flislagt gulv, air condition, satellitt-TV, telefon og balkong. Bad med dusj, wc og hårføner.

Totalt 60 rom i en bygning. Rommene ble delvis renovert i 2013 og 2014. En heis og flere trapper i området. Gratis WiFi i resepsjonen og internettkafé (mot avgift). Kassen er tilgjengelig i resepsjonen.

Hotellinformasjon

Avstand til strand 30 m
Avstand til bargata 100 m
Balkong Ja
Air conditioning Inkludert
Basseng Ja
WiFi Gratis på fellesområdene
Bar Ja
Restaurant Ja
Safe Ja
Bemannet resepsjon 24/7 Ja
Heis Ja
TV Ja
All Inclusive Inkludert

Måltider

All Inclusive inkludert

  • Frokost 08:00-09:00
  • Sent frukost 09:00-10:00
  • Lunsj 12:00-13:30
  • Middag 18.30-20:30

Lokale drinker (vodka, gin, vin, raki og øl) samt lokale drikkevarer uten alkohol er inkludert mellom kl. 11.00 og 22.00 og til frokost (kaffe / te og ofte oransje drinker eller lignende).