Hotell Blue Star Alanya (Hotellstandard: 4 stjerner)

Nordic Invasion presenterer stolt nyoppusset Hotel Blue Star Alanya! På dette store hotellet kan de fleste av dere ønske seg en vellykket ferie. På Hotel Blue Star ligger du i nærheten av Alanyas hovedgate med shopping, restauranter og barer. Hotellet består av to bygninger, en hoved og en side bygning hver med sitt eget bassengområde. I hovedbygningen er det et stort svømmebasseng med vannsklie og et mindre bortgjemt basseng. Her er atmosfæren vanligvis høy i løpet av dagene med forskjellige spill og aktiviteter for både store og små. Hvis du ikke ønsker å kjøle seg ned i bassenget, kan du slappe av med en kald drink i bassengbaren i stedet.

Om vinteren 2018-2019 ble hotellet gjennomgått omfattende renovering som ytterligere øker allerede høy standard.

Bassengområdet ved siden av bygningen er litt roligere og egnet for de som vil ha en avslappende ferie og slappe av. Her er en fin restaurant og bar. Hvis du vil ha ekstra gull på ferien, kan du nyte en avslappende massasje eller behandling i hotellets spaområde, som tilbyr hamam og badstue (mot en avgift). Det er også et innendørsbasseng for de som foretrekker det.

Hvis du ikke vil tilbringe dagen ved bassenget, kan du ta hotellets gratis strandbuss til den populære Cleopatra-stranden, hvor hotellets private strand ligger. Hotellet har en strandbar hvor alkoholfrie drikkevarer, øl og snacks serveres på bestemte tider av dagen (se mer info under All Inclusive). Solsenger og parasoller er ikke inkludert i hotellets All Inclusive.

Andre fasiliteter på hotellet inkluderer frisør, mini-ark, gavebutikk, badstue, bordtennis, biljard, treningsstudio, dart og hammam (behandlinger mot kostnad). På hotellets eget amfiteater er det ulike show om kvelden.

Rommene på Hotell Blue Star Alanya er for 2-3 personer. Hyggelig dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Alle rommene har flislagte gulv, air condition, safe (ekstra kostnad), telefon, TV, minibar og balkong eller terrasse. Bad med toalett, badekar eller dusj og hårføner.

Bygget i 1995/2012 og renovert i 2004 og 2012. Totalrenovert i 2018. Totalt 336 rom fordelt over to bygninger. Gratis WiFi i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller oppstår.

Hotellinformasjon

Avstand til strand 800 meter (strandbuss inkludert)
Avstand til bargata 500 meter
Balkong Ja
Air conditioning For en avgift
Basseng Ja
WiFi For en avgift
Bar Ja
Restaurant Ja
Safe Ja
Bemannet resepsjon 24/7 Ja
Heis Ja
Gym Ja
TV Ja
All Inclusive Inkludert
Handikappanpassat Ja

Måltider

All Inclusive Ingår

I huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag samt nattsoppa som buffé.

  • Frukost 07:30-10:00
  • Sen frukost 10:00-10:30
  • Lunch 12:30-14:00
  • Middag 19:00-21:00
  • Nattsoppa 23:00-24:00
  • Snacks på hotellet 12:00-17:00
  • Snacks i strandbaren 12:00-14:00
  • Kaffe/te och kaka 17:00-18:00
  • Lokala drycker på hotellet 10:00-24:00
  • Strandbaren (endast alkoholfria drycker samt öl) 10:00-17:30

Observera att ändringar kan förekomma utan förvarning gällande tider, öppethållande och innehåll. Mer information kan normalt fås på plats på hotellet.