Hotell Rose Garden Alanya (Hotellstandard: 2+ stjerner)

Hotel Rose Garden er klassisk og enkelt innredet og egnet for unge mennesker i alle aldre. Hotellet har en liten resepsjon med en bar hvor du kan nyte forfriskende drinker hele dagen. En gang i uken i høysesongen er underholdning organisert som live band og karaoke netter.

Villa Rose Garden ligger i utkanten av Alanya. Det fine bassengområdet er det naturlige navet og består av flere bassenger, vannsklier, bassengbar, solsenger og parasoller. Hotellet har også en bar og en à la carte restaurant. Et par netter i uken i høysesongen organiserer hotellet kveldsunderholdning. Hammam og behandlinger tilbys til kostnaden.

Rommene på Hotel Villa Rose Garden i Alanya er enkelt innredet med plass til 3-4 personer. Alle leilighetene har flislagt gulv, telefon og TV. Enkelt kjøkkenutstyr med komfyr, vannkoker og lite kjøleskap. Air condition på soverommet og safe (mot et gebyr). Bad med toalett og dush.

Totalt 54 leiligheter på to bygninger. Wi-Fi i resepsjonen (mot et gebyr). Gratis strandbuss til og fra den berømte Cleopatra-stranden, på strandbussen, er betalt for avgiften på solsengene.

Hotellinformasjon

Avstand til strand 1500 m
Avstand til bargata 500 m
Balkong Ja
Air conditioning For en avgift
Basseng Ja
WiFi For en avgift
Bar Ja
Restaurant Ja
Safe Ja
Bemannet resepsjon 24/7 Ja
Heis Ja
TV Ja