Hotell Park Alanya (Hotellstandard: 3 stjerner)

Velkommen til Hotel Park Hotel i Alanya. Shopping og restauranter ligger bare 250 meter fra hotellet. Den berømte Cleopatra-stranden ligger bare 500 meter unna. Park Hotel er et gitt alternativ for de som ønsker å bo i sentrum. Her bor du i nærheten av Alanyas raske natteliv, hvor du finner baren og nattklubber.

Hotel Park er et enkelt hotell som har et sjarmerende lite bassengområde med en bassengbar hvor du kan kjøle deg ned med noe godt å drikke eller bare slappe av. Dette er også hvor frokostbuffeen serveres om morgenen. I hotellets område finner du også Park Café, som er et populært møtepunkt for hotellets gjester og lokalbefolkningen. Her kan du spille biljard, røykkrok (mot betaling) bestille noe godt å spise fra menyen, eller hvorfor ikke bare sett deg ned og se en fotballkamp på TV?

Rommene på Hotell Park er designet for 2-3 personer, enkle, lyse og romslige med enkle møbler. Rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger. Alle rommene har flislagte gulv, aircondition, safe (mot avgift) og balkong. Bad med toalett/dusj.

Hotellinformasjon

Avstand til strand 500 m
Avstand til bargata 0 m
Balkong Ja
Air conditioning Inkludert
Basseng Ja
WiFi Gratis på fellesområdene
Bar Ja
Restaurant Ja
Safe For en avgift
Bemannet resepsjon 24/7 Ja
Heis Ja
TV Ja

Måltider

Frukost Inkludert

  • Frukostbuffén serveras mellom kl. 08:00-10:00 hver dag.